Nooit meer je aantekeningen kwijt met Evernote

Ik ben een verzamelaar… van informatie: knipsels, bladwijzers, scans, whitepapers, handige nieuwsbrieven en briljante invallen… je kunt het zo gek niet bedenken… ergens heb ik het wel liggen.

Na eindeloos verzamelen van allerlei interessante informatie wil je er natuurlijk op het juiste moment ook plezier van hebben. Ik heb diverse applicaties uitgeprobeerd om informatie te ordenen en ik ben erg enthousiast over Evernote en alle mogelijkheden die dit voor je informatiestructuur kan hebben.

Je kunt natuurlijk met deze informatie een heel weekend gaan besteden aan het uitproberen en oeverloos gaan rangschikken van aantekeningen…. maar of dit nu de meest handige manier is?

Ik help je graag in één keer je ideale Evernote account in te richten tijdens mijn Workshop Evernote.

Mocht de datum je niet passen, laat het me dan weten. Plannen we een moment in, waarop het je wel past.